Darált termőföld és vagy a rostált föld ára jellemzői, felhasználása

A darált termőföld

A darált termőföld készítésekor az alap kiváló minőségű művelés alól kivont, magas aranykorona besorolással rendelkező, fekete színű termőföld a bányászatát követően nem kerül kiszállításra, hanem egy speciális géppel, ami egy futószalag közvetítésével a rakodógép által ráhelyezett földet, egy több soros rotációs kapáló szerkezet ledarálja, amitől a végén porhanyós, rögöktől mentes, könnyen eldolgozható föld jelenik meg. Ezzel a földtípussal sokkal könnyebb, gyorsabb az elterítés, és egy homogén felületet kapunk. A terítési vastagság négy és tíz centi között optimális. A darált termőföld minősége teljes egészében megegyezik az alap termőföld minőségével, amiből készül, csak a szerkezete lesz finomabb.

A rostált termőföld

A rostált termőföld jellemzője a szinte teljes rögmentesség. Készítése során a rostálatlan termőföldet homlokrakodó gép segítségével egy úgynevezett dobrostába helyezik, mely a folyamatos forgás következtében a benne lévő terelőlapátokkal irányítva nem engedi a rögök átjutását a szitán. Ezen folyamat végén egy futószalagon megjelenik a teljesen rögmentes rostált termőföld. Mivel itt esetenként sok a kieső anyag ezért a rostált termőföld ára az egyik legmagasabb. Felhasználható egy-két centiméteres feltöltéshez, talajkiegyenlítéshez, meglévő füves területek talajjavításához.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a darált termőföld és vagy a rostált termőföldre van szüksége. A nem megfelelő termőföld választás a növény károsodását, kipusztulását okozhatja, valamint a termény mennyiségére, minőségére is hatással lehet. A darált termőföld és vagy a rostált termőföldet billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter anyagot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Rostált termőföld ár

darált termőföld, rostált termőföld ár 7000 Ft / m³ + ÁFA

Minden fajta darált termőföld rendelés, szállítás Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a darált termőföld és vagy a rostált termőföldet úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a darált termőföld és vagy a rostált termőföld ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A termőföldről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?