Rostált trágyás termőföld és a darált trágyás termőföld ára felhasználási útmutatója és jellemzői

A darált trágyás termőföld

A kiváló minőségű, művelésből kivont alap termőföldet beszállítás után a telepen bekeverik egy az öt arányba érett, komposztált marhatrágyával. Ez a keverési arány kertész szakemberek ajánlása alapján került meghatározásra. Ez után kerül bele ez a földkeverék a darálógépbe, ami futószalagok és több soros kapa rendszerével a trágyás földet teljesen homogén szerkezetűre és szinte rögmentesre keveri és darálja. A folyamat végén egy futószalagon keresztül távozik a gépből egyenesen a szállító járműre. Felhasználható négy centiméternél vastagabb feltöltéshez, talajjavításhoz, területek kiegyenlítéséhez, tápanyag dús réteg terítéséhez.

A rostált trágyás termőföld

Az eleve tápanyag dús normál termőföldet a beszállítást követően a helyi rakodógépes bekeveri marhatrágyával, ami érett, komposztált. A keverési arány szakemberek által meghatározott négy köbméter földhöz egy köbméter trágya. Az ennél dúsabb keverék már nem optimális, károsíthatja a növényeket. Miután a keverés megtörtént, beleöntik egy dobrostába, ami összekeveri és rostálja a trágyás földet igen finom szerkezetűre. A folyamat végén két kupac keletkezik, a rostált trágyásföld és az, ami ki lett rostálva belőle. Ez után kerül felrakásra a teherautóra. Mivel itt sok a kieső anyag, ez a földkeverék az egyik legdrágább. Felhasználható egész vékony feltöltéshez, meglévő gyepesített terület tápanyag utánpótlására, fű vetés előtti réteg kialakításához.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a rostált termőföld és vagy a darált trágyás termőföldre van szüksége. A nem megfelelő termőföld választás a növény károsodását, kipusztulását okozhatja, valamint a termény mennyiségére, minőségére is hatással lehet. A rostált termőföld és vagy a darált trágyás termőföldet billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter anyagot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Rostált trágyásföld rendelés, szállítás Budapest

darált trágyás termőföld, rostált trágyás termőföld ár 7500 Ft / m³ + ÁFA

Darált trágyás termőföld rendelés, szállítás Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a rostált termőföld és vagy a darált trágyás termőföldet úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a rostált termőföld és vagy a darált trágyás termőföld ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A termőföldről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?