Komposztos termőföld ára, tulajdonságai és felhasználási módja

... illetve darált komposztos termőföld igény szerint trágyával

Mint minden földkeverék, így a komposztos termőföld elengedhetetlen alkotórésze a kiváló minőségű alap termőföld. Nélküle nem kapnánk meg a megfelelő magas tápértéket. Ehhez a földhöz keverik hozzá a jó minőségű érlelt komposztot, ami kizárólag természetes növényi hulladékból készül a speciális célok teljesítésére. A keveréket a telepen rakodógép állítja elő, kanalával keveri el egyenletesen az anyagot. Az optimális keverési arány egy az öthöz. A dúsabb keverés a bele telepített növények végét is jelentheti, kiéghet vagy ki sem nő.

Amennyiben vékonyan terítené, ami tíz centiméter vastagság alatti réteget jelent, akkor darált komposztos földre van szüksége, amit természetesen ki tudok szállítani Önnek. Ha a meglévő talaj termőképessége elenyésző, úgy komposztos föld trágyával a megoldás, de vigyázat, ez a keverék túl dús is lehet növényei számára. Ha kéri, ezt az anyagot is ledaráltatom. Felhasználható talajjavításra, kötött talaj lazítására, magas ágyás feltöltésére, tápanyag dúsításra.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a komposztos termőföldre van szüksége. A nem megfelelő termőföld választás a növény károsodását, kipusztulását okozhatja, valamint a termény mennyiségére, minőségére is hatással lehet. A komposztos termőföldet billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter anyagot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Darált komposztos termőföld rendelés, szállítás Budapest

komposztos termőföld ár 7500 Ft / m³ + ÁFA

Komposztos termőföld

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a komposztos termőföldet úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a komposztos termőföld ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A termőföldről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?