Termőföld ár Budapest, minden 1 m3 termőföld ára fajtánként felsorolva

Az adott termőföld típus árát a hozzáadott adalékanyag: komposzt, trágya, homok vagy ezek együtt és annak az előállítása: natúr, darált vagy rostált határozza meg. Minél több plusz anyagot adunk hozzá, és ezt még finomítjuk is, annál magasabb a köbméter ár.

Én, mint a szolgáltatást végző személy természetesen mind a kettőnk érdekében arra törekszem beszerzéskor, hogy a termőföld ár a kiváló minőség maximális szem előtt tartásával, hiszen ez a legfontosabb a lehetőségekhez képest a legkedvezőbb legyen, és ezt a legjobb áron szállítsam ki Önhöz Budapesten és a közvetlen szomszéd településekre.

A felsorolásra kerülő 1 m3 termőföld ár vonatkozik erre a kiváló minőségű, magas aranykorona értékű művelésből végleg kivont, fekete színű, közepesen kötött szántóföldre. Ugyanezek a kiváló jelzők illenek a hozzáadott adalékanyagokra is, mint a marhatrágya, a komposzt vagy a homok.

A termőföld ár, mint mindennek az ára, folyamatos mozgásban van. Természetesen igyekszem az termőföld árakat aktuálisan tartani, de ez több minden miatt változhat. Ennek okán az itt felsorolt köbméter árak esetenként nem az éppen aktuálisakat mutatják, így ezek csak tájékoztató irányárak. A pontos termőföld árakat telefonon közlöm Önnel. A felsorolt árak Áfa nélkül vannak feltüntetve

Termőföld árak, szállítás, rendelés Budapest

Termőföld árak

Fekete, kerti
termőföld ár
6.000 Ft
  • / m³
Hívás
Darált / rostált
termőföld ár
7.000 Ft
  • / m³
Hívás
Darált, rostált trágyás
termőföld ár
7.500 Ft
  • / m³
Hívás
Trágyás termőföld ár
 
6.500 Ft
  • / m³
Hívás
Komposztos
termőföld ár
7.500 Ft
  • / m³
Hívás

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?