Trágyás termőföld ára, felhasználhatósága és jellegzetességei

A trágyás termőföld egy önmagában is kiváló minőségű, magas tápértékkel rendelkező termőföld és komposztált, érett marhatrágya négy rész föld és egy rész trágya keveréke. Ez a keverési arány a legoptimálisabb a beleültetendő növények számára. Ezt a keverési arányt szakemberek javaslata alapján használják, hiszen a túl tápanyag dús talaj károkat okozhat a bele telepítendő növényekben.

A trágyázott termőföld elkészítésekor az alap termőföldhöz hozzáadják a trágyát egy homlokrakodó gép segítségével. Ez összekeveri, hogy a marhatrágyás föld szerkezete minél homogénebb legyen. Miután ez megtörtént, a gép felrakja a szállító járműre, és ezután érkezik meg önhöz. A trágyás föld felhasználható magas ágyás feltöltéséhez, bármilyen területre, ahol silány a meglévő föld termőképessége, annak feltöltésére, talajjavításhoz, fák ültetéséhez, veteményes kertek kialakításához.

Megrendelés előtt győződjön meg arról, hogy valóban a trágyás termőföldre van szüksége. A nem megfelelő termőföld választás a növény károsodását, kipusztulását okozhatja, valamint a termény mennyiségére, minőségére is hatással lehet. A trágyás termőföldet billenőplatós tehergépkocsival szállítjuk ki Önnek, mellyel egyszerre maximum öt köbméter anyagot tudunk eljuttatni önhöz. A szállítási körzet Budapest egész területe, valamint a vele közvetlen kapcsolatban lévő települések.

Trágyás termőföld ár

trágyás termőföld ár 6500 Ft / m³ + ÁFA

Trágyás föld szállítás, rendelés ár Budapest

Alapvető érdekem, hogy önnek, mint megrendelőnek a lehető legjobb áron szerezzem be és szállítsam ki a trágyás termőföldet úgy, hogy az ár semmiképp ne menjen a minőség rovására. Mint minden építőanyag ára, a trágyás termőföld ára is folyamatosan változik. Ezért az itt feltüntettett ár tájékoztató jellegű, a valóságtól esetenként eltérő. Ezért az aktuális árért kérem, hívjon telefonon.

További információ

A termőföldről bővebben itt olvashat.

Kalkulátor Mennyibe fog kerülni?